träningsvärken den träningsvärken…

Dagens frukost: äggmackor & kanelpudrade äppelklyftor

Godmorgon gott folk, godmorgon Tisdag och godmorgon Vakna med the voice på kanal 5. Samma goda rutiner varje dag.Och förresten, ett stort, varmt godmorgon även till er nya läsare! Jag ser att det har droppat in en hel del nya ögon. Välkomna hit!

Jag kan ju börja med att tala om att jag idag gråter över tanken om hur jag ska klara av att ta hand om min son idag. Att träna axlar efter ett armpass var ju ingen smart idé när man har en sket-onge som kräver att bli buren mest hela tiden. Jag har sån rövens träningsvärk efter gårdagens pass att jag inte riktigt fattar hur jag bar mig åt!

Så…..med detta sagt; blir det vilodag eller träning idag?
Träning! Öff cårs!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *